Friday, February 26, 2010

thanxs my frenz :)

saya amat berterima kasih pada AHMAD SAIFUL BAHRI coz disebabkan beliau blog saya kembali kepada normal.. sejak blog saya jadi sewel, saya dh x ada mood nk membebel kat blog nie lagi.huhuhu, but now everything dh back to normal so my mood pun dah baik balik boleh la terus membebelkan??? :)

actually bukan sahaja dia seorang je yang tolong saya, NURHAZIERAH.. she my best frenz pun try buat sehabis baik yang mungkin untuk betulkan blog saya nie.. macam-macam dia try. angin satu badan bila semua buat x menjadi.. Hazierah, thanxs coz banyak membantu.. i really appreciate ur effort..

for both of u.. saya dah x tahu nak cakap apa and just one more thing i want to say really2 thanks, may ALLAH bless both of u and many happy returns.. :)

2 comments:

hazierahroslan said...

haha, u are most welcome!
ncm mane kwn awk buat jd okay?
good! :D

fmunyraz said...

prob dia bkn kat layout or template
but pd post kita yg couple t-shirt 2..
html error kat situ..