Wednesday, May 12, 2010

kanak-kanak soya:)


tau fu fa???
kowang taw pe tau fu fa tue???kalau x taw sila tengok pic si kecik kat sebelah tue.
haih, kalau dah duduk kedai tunggu customer ni bohsan ya ampun x tahan.
pepetang mcm ni layan tau fu fa, syok gila babeng ni.
kowang nak???
nak x??
kalau nak sila la dtg sini ek, kita share.
sharing is caring!
sedap teramat ni..kalau baru kuar dari peti ais g sedap...kalau kowang nak taw aku ni *Hantu Soya! so kepada penjual-penjual soya sila la rokemenkan soya kowang kat aku. dari kecik sampai still kecik hingga skg aku suka gila kat soya..sampaikan kawan2 aku kat kolej panggil aku *kanak-kanak soya (haih, windu iza&fie)!
lagi satu sebab aku addicted dgn soya coz owg ckp, minum soya nanti kulit jadi canteq and kalau nak baby putih gebu+cerdik pun kena minum soya.
hehehehehehe, mesti baby aku nanti mcm tue kan???kihkihkih, berangan sekejap:P
haih, tetiba teringat Syafiq la plak...first date kitaowg lepas bukak puasa, dia belikan aku air soya dlm kotak sambil tunggu Fatin Hanani and adik dia beli baju raya, but kitaowg duk kat luar! aku teman Syafiq and kitaowg menikmati pemandangan kat area Menara Alor Setar.
miss that time.


nota si kecik:

soya oh soya...
bagilah aku kulit yang canteq!
kuikuikui
Abg, kotak soya tue Syg still simpan sampai skg taw
^_^


4 comments:

izyani_azahari said...

hehe. bagusla suka soya. kulit cantik. :)

hm. do visit my blog ya,

http://difficulteasy.blogspot.com

saya follow awak. kalau sudi, follow lah saya. :P

fmunyraz said...

hahaha..
awk pun suka soya ke??
tenkiu coz sudi memfollow,
salam perkenalan=)

dak eina said...

uit. simpan lg kotak soya tuh?? gnah ah mg faaza...haha

fmunyraz said...

mc'na: semestinya..aku akan simpan pe je benda yg owg len bg..
maksud aku, benda hok leh simpan la..
ehehehe=)