Friday, May 27, 2011

facial muka semurah RM5

~Salam Semua~

Selamat pagi dan Selamat tido juga. Mama, Ayah dan adik2 aku tengah syok tido aku duk layan pakai masker kat muka. dah la pepagi buta plak tue. adakah aku masih seniman? =.="


Okay, masker yang aku pakai murah hanya RM5 je. Masker nie jenama Daiso. Before ni aku taktaw pun pasal keajaiban masker Daiso ni sampai la aku baca blog sarah virtual diary yang semakin glowing sekarang nie. peace sarah :P


Aku pernah gak masuk Daiso nie. Memang boleh kopak duit sebab kat sana barang murah dan macam-macam ada dari barang dapur, alatulis hingga la seluar dalam pun ada taw :D

Semua barang dia RM5 berjenama Jepun. selipar jepun pon ada wei. hakhakhak :)
So if kowang nak beli masker Daiso atau barang yang pelik serta murah g la terjah Daiso.

Komen aku lepas pakai Daiso sebanyak 3x adalah sangat best coz dia boleh buang pores kowang yang tak berguna tue. Cara pemakaian dia plak cukup senang dan cepat. Hanya tempek2 kat muka pastu biar dalam 10-15 minit pastu cabut and koyak masker tue macam tue je tanpa menggunakan air.

Peringantan; kowang jangan wat masker ni macam pencuci muka duk guna tiap-tiap hari plak. Hanya sekali seminggu sahaja yea untuk memastikan kotoran kat muka tue boleh dibuang sepenuhnya. If kowang pakai hari-hari mau nipis kulit muka. =.=
Selamat mencuba la ek semua, nanti dah cantik bagitaw aku. ^.*

p/s: seyes aku tak boleh tido. dari petang tadi jap2 air mata ni kuar sebab windu sangat.

nota si kecik:

biarlah rindu yang berkata-kata

5 comments:

Anna Boleyn said...

waa.. nak kena cuba ni.. thanx for d info. :)

fmunyraz said...

cer try. cer try. mmg patut try la Ana. best wooo. gpun murah plak tue :)

Ziera Ieyah said...

da try pakai tapi dy cm xjdik mask pun. hehehe cmner ek? hehe

dunia saya said...

daiso ney dekat mane ehh ?

Ismalia Ismail said...

kalau pergi lagi , nak krim heheh .