Monday, April 5, 2010

sifat MANUSIA(girl/boy) yang aku BENCI!


Sumpah aku rasa menyampah dari dulu lagi dgn mamat sekor nie! Since aku high school lagi, apa kau nak dgn aku ah????aku x kacau hidup kau pun so STOP ejek aku. ko ingat ko tue hensem sgt ke???buruk je aku tengok. kalau dah perangai tue buruk of coz la muka ko tue lagi buruk plus2. Manusia kalau cantik mcm mana pun tapi perangai entah pe2 mesti nampak teruk dowh. Aku x faham la dgn ko nie, umo dah tua but perangai mcm budak2! hello! budak2 skg lagi matang dari ko..aku rasa. dah lama sebenarnya x nampak mamat pasan nie but tiba2 muncul. mcm mana entah dia leh jumpe aku. annoying gila r, dulu masa dia jumpe friendster aku pun dia buat benda sama. SSSSSHHHHHIIIITT!!! if niat ko tue nak bergurau aku x kisah, but berpada2 la. dari dulu sampai skg ko tetap mcm tue. aku ada nama r, Ayah aku kasi nama bek g FAAZA MUNIIRA BT ABDULLAH okay???


http://emo.huhiho.com

(marah aku meluap2 nie)

dah la..malas aku nak cite pjg2, bikin aku lagi sakit hati. bila jadi mcm nie tiba2 aku rasa nak wawarkan kat sini pe jenis manusia aku x suka, x kira la laki ke pompuan!

http://emo.huhiho.com

hipokrit/penipu

http://emo.huhiho.com

smoke

http://emo.huhiho.com

control ayu/macho

http://emo.huhiho.com

kedekut

http://emo.huhiho.com

pemalas

http://emo.huhiho.com

ketiak berbau :P

http://emo.huhiho.com

gedik x kena tempat

http://emo.huhiho.com

lelaki bawak moto laju2

http://emo.huhiho.com

lelaki yang keje dia melepak and habiskan duit mak bapak

http://emo.huhiho.com

menceroboh hak privasi org len.

http://emo.huhiho.com

diam2 ubi berisi

http://emo.huhiho.com

tak bertanggungjawab

==========================================


Aku taw bukan semua manusia nie perfect but kita kena la pandai2 kalau nak hidup. jangan perangai kita tue buat org menyampah! Aku x kata aku nie perfect, aku boleh terima pendapat org len asalkan kowang jujur. So kowg tegur2 la aku, nasihatkan aku dgn baik if aku nie x betul :)
Aku ni x reti nak berkawan dengan org yang senyap....huhuhu, coz aku nie kan jenis happy gudlucky:P and aku takut kwn dgn owg senyap coz diam2 ubi berisi. tapi kenapa owg yg jenis gila2 and happy gudlucky mcm aku nie sering owg pk kitaowg nie JAHAT???hey, bak sini cheq nak bagitau.. kitaowg yang jenis mcm nie lebih JUJUR taw, tunjuk je pe yang kitaowg rasa xde nak HIPOKRIT! lagi satu aku jenis yang open minded, aku kwn dgn sume org..means yang jahat atau baik but kena pandai janga diri & dorang wat hal masing2..



http://emo.huhiho.com

ok tue je aku nak cakap...TENKIU!

nota si kecik:

setiap manusia ada kelemahan dan keburukkan masing2..
sama2 kita memperbaiki mana yang patut utk jadi yg terbaik.
ubah mana yg patut but..... tetap,
JUST BE URSELF
baru orang akan lebih suka kita :)







No comments: