Saturday, April 17, 2010

TCB 1st giveaway: i ♥ DUBAI!

DUBAI....here i come! yeeeaaaaaahhh...
choi, DUBAI???
bila aku dapat pergi DUBAI.. tue merupakan dream palace aku sejak dulu lagi.
entah dapat ke tidak.
aku rasa DUBAI tue best coz
1. canteq gila pemandangan kat sana (terutama pantai yang bentuk PALM tue)
2. shopping. sape x suka kan? barang kat DUBAI seyes murah!
3. aku nak jumpe best frenz aku from there, AMIR ALI FEROZ.






tiba2 sedang aku berblogwalking aku jumpe blog nie, huh! giveaway dari DUBAI..sungguh membuat aku teruja plus2x..

kenapa saya patut menerima giveaway dari TCB ini kerana saya
amat teruja dengan semua benda yang berkaitan DUBAI! since giveaway dia dari DUBAI, of coz x nak melepaskan peluang nie..walaupun date line dia esok saya tetap nak join
(hopefully sempat) :) ..huhuhu,
x taw nak ckp pe lagi but

i luv DUBAI so much much much!

nak join contest nie??? just CLICK here

nota si kecik:

hope BONDA sekeluarga akan happy kat sana..
Faaza doakan
selamat pergi and pulang yea.
kalau jumpe kwn Faaza, Si Amir tue kim salam kat dia ek:P
MAJORITI ORG DUBAI NICE!SEYES!



4 comments:

fanadz said...

hai faaza..nice to meet you..:)

fmunyraz said...

hai..nice to meet u too..
tenkiu coz sudi mengusha blog saya nie:)

b.O.n.d.a said...

HAI FAAZA!! (nak address gapO nih? faaza ke, munira???)

percaya atau tidak, bOnda pun Oghe pasir Mas! umah kat Lemal...kat depan ketapi (sebelah kubur) yang tgh wat flyOver tuuuu =)
but mOm and dad jer la duk situ..
bOnda keje kat Nilai ni ha
=)

sOrry yer yang amik masa skettt datang TERJAH sini..
thanks sudi jOin GA bOnda tu..
insya Allah ada rezeki, ada la tu yer!
till that, chaiyuk! chaiyuk!
gOOd luck!
=)

fmunyraz said...

hai bonda..panggil faaza je.

laaaa, ya ka??jupo geng doh ni..hikhikhikhik..
taw sgt la.bonda bila nk balik kelate??kalau balik singgah kedai faaza ek, faaza jual brg bundle kat lemal..kedai sebelom gate k.api lemal..
sukanya jupo ore kg=)

xpe2...teruja ni bonda follow blog faaza..
amin, harap2 ada la ek..AMIN:)