Wednesday, June 30, 2010

credit to cik intanurulfateha =)




ayoyoyo
terlupa seh!
mcm mana nie??
sowy sgt2 cik intan!
semalam kan aku tukar lagu baru kat blog nie,
ni semua sebab blog cik intan!
myb sebab sedih sgt sampai lupa nak gtaw.
sowy ek cik intan!
actually, dah lama nak tukar lagu but selalu tak jadi.
before nie aku letak lagu
unggu~tercipta untukku.
aku suka sangat, sangat, sangat, sangat, sangat lagu tue!
salah satu sebab Syafiq yang bagi.
setiap ayat dlm lagu tue cukup bermakna,
buat aku terharu!
even sampai skg pun bila aku dengar lagu tue pun air mata aku akan menitik gak!
lagu tue memang tepat ke dasar hati aku.
thanxs Abg♥
okay, skg dah tukar lagu baru.
kowg rasa best tak lagu Bunga Citra Lestari nie?
bagi aku boleh la...aku suka lirik dia je!
if kowang nak masukkan lagu and banner lagu kowg cute mcm aku ni



sila ke blog cik intan utk request
atau click cik intan music code nie!
dan juga
cik intan music code dalam blog updated!
oh yea, box kat music kat atas tue yang cik intan sediakan.
lirik lagu kat bawah blog tue aku buat sendiri khas utk
sicoklathati aku!


nota si kecik:

aku saje je amek lirik yang last dlm lagu tue
coz maksud dia ckup mendalam bagi aku
and
ia aku tujukan khas utk Syafiq♥






6 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

uit faaza~~

xabes2 ng jiwang~~

;p

fmunyraz said...

mc na: wooo..
biar r..xmati pun kalo jiwang.
ahkass^^

intanurulfateha ❤ said...

huuhuh ektuali i x pena dgr lagu neh tau memule dulu
lepas ade org request, baru i dgr lagu neh best
huhuhuuh ;p

fmunyraz said...

cik intan: sya usha2 blog cik intan,
ingatkan ada lagu justin bieber baby atau never say never but x da.
so bila dgr lagu ni rasa ok gak..
ehehe.

tq ek cik intan.
oh yea, buatkan lagu justin bieber ek.^^

SYAMIMI said...

saya mmg asyik duk dgr lagu nih sejak dulu ag.. best3

dh la sy mmg mnat lagu2 indon

fmunyraz said...

mimi: minah indon ka??
ehehe:P