Wednesday, August 4, 2010

jakun photoscape!

hari ini tak ada customer yang datang,
huhuhuhuhu
T_____T
so oleh kerana aku kebohsanan aku edit la segala benda yang aku nak.
tapi malangnya aku punya Adobe Photoshop dah hilang.
selalu aku guna software nie je,
aku kan baru format laptop so dah hilang! :(
oleh sebab tue aku tanya kengkawan kat fb kot ada yang taw software pe yang bagos!
Mokcik Mc'Na aka pemilik blog Ini Ceritera Dak Eina
merangkap kawan aku di SMPTC, dia yang tolong aku!
dia cakap guna je photoscape,

so aku dengan sepantas kilat download software photoscape.
fuh! nasib baik ada yang free. :P
nak download photoshop aku jumpa yang trial je,
siap kena daftar mcm-mcm.
mujur ada MokNa. miahahaha :P
thanks MokNa.
jasamu disebut-sebut!
^.^
lepas sila faham jika aku selalu tukar gambar kat facebook
atau menempek lebih banyak gamba kat blog neh ek.
aku ni memang jenis yang suka bab2 mengedit gamba and design2 benda nie.
rindu plak nak melukis!
^.^


nota si kecik:
Alhamdulillah.
oh, mana sicoklathati ek?
takda nampak msg dia pun kat hfon aku hari ni??


4 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

huhu nk upah... ;p

saya_arief said...

lagi minat ngn potosop..
huhu..
:D

hazierahroslan. said...

photoscape pon best, simple je :D
tp, kte tak teringat langsng, haiih maybe di offce time tu, haiih

fmunyraz said...

mc na: upah mu aku doakan mu cepat nikah. miahaha :D

saya_arief: photoshop dh hilang, apa mau buat. huhuhu

zra: ceh.. nmpk sgt pk nk kuar mkn je td. ehehehe :P