Thursday, September 2, 2010

Pelamin Arab

haih, petang-petang macam ni bohsan la plak kan?
customer pun tak de.
dah sibuk buat kuih raya kot!
uisshh, kuih raya pa buka puasa pun belum g.
masak leklok ek semua,
nanti bagi aku sikit.
ehehehe :P

kalau yang tak ada kerja macam aku neh,
jom berangan bersama si kecik!
^_^

tadi tengah usha facebook senior aku,
tiba-tiba tertarik plak dengan pelamin dia.
tema dia ala-ala arab gitu!
pakaian pengantin pun style Arab!
cantek! cantek!

bukan ramai owang yang kawen skg pilih tema macam ni kan?
unik wei kalau buat.
lain dari yang lain.
aku rasa nanti kawen nak pilih tema ni la!
kihkihkihkih
^.^

perasan betul, entah bila nak kawen tak taw.
gatal je aku ni kan?
tak pe la,
nak berangan sekali sekala tak salah kan? : )

okay, jom kita tengok gamba kawen senior aku tue


aku suka coz dia simple and cantek.
paling aku suka tirai yg colourful kat belakang
and lampu2 yang gantung2 tue!
siap da sisha g. ganaz2. :P

nie plak aku gamba yang aku try google tadi.
agak2 pelamin idaman gitu.
ahahaha
^_____^

pink, merah and putih! so sweet.
color fav aku and sicoklathati.



yang ni pun style,
nampak sangat eksklusif gitu!

kowang suka yang mana ek?
^_______^

nota si kecik:

tak salah nak berangan sikit kan?
sicoklathati take note ek :)

5 comments:

izyan said...

suke yang ungu putih..soooo elegant..lilin dan lampu kira mcm pelengkap plamin tu..wah! sgt suke~

fmunyraz said...

izyan. cantek gilas kan?
nnt kawen amek pelamin mcm tue ek.ehehe :)

Dyha ding.dong said...

dyha suke yg ini!!!
tapi nak tukar merah putih. cun kan? same la fav color kita :DD

True said...

nk tny pelamin purple putih tu amek kt mn yer? ade website o link x?

fmunyraz said...

true: pelamin tue sy pun guna google je. xtaw la website pe.huhuhu.
sowy.