Tuesday, December 21, 2010

Perodua ada bagi diskaun kaw2 sempena YES. so jom beli kereta jenama Perodua

~Salam Semua~

wah! wah! wah!
sekarang ni sana sini YES je. pergi SOGO, YES! pergi PARKSON, YES! pergi Times Square, YES! sampaikan kat kedai mentor tempat aku kursus PUNB pun YES. Year End Sales! bikin owang panas je tangan nak keluar duit. ehehehe :D

Sekarang ni Perodua pun ada buat sale taw. Actually aku pun tak taw pasal benda ni tapi oleh sebab baca blog kawan lesby baik aku Hazierah baru aku taw. Abang dia keje dengan Perodua so di sini aku mau tolong promot sekali. yerla nak beli tak mampu lagi walaupun sale sebab aku baru jadi usahawan kecil-kecilan, kalau dah jadi usahwan berjaya macam Syed Mokhtar tue bukan setakat Myvi je aku beli tapi Mitsubishi dan BMW sekali sebab semua tue merangkap kereta idaman aku. kihkihkihkih : )


If sesape yang berminat tue boleh la contact Abg Iwan ek. No hanfon macam yang tertepek dalam poster diatas. Bukan setakat kereta-kereta dalam gambar di atas je yang ada diskaun, semua kereta yang bercap Perodua ada diskaun.

Berbelanjalah dengan berhemah serta ingat orang-orang tersayang-Faaza ^.^


nota si kecik:

bila dapat rasa naik kereta dgn sicoklathati ek?
huhuhuhuhu


2 comments: