Saturday, January 1, 2011

Tahun Baru, Bilik Baru.Selamat pindah ke bilik sewa!



~Salam Semua~

Happy New Years for all of you : )

First entry pada tahun ni;
ingat nak cerita pasal apa yang berlaku sepanjang tahun lepas and azam untuk tahun 2011 ni tapi busy packing barang nk g pindah bilik sewa baru la. wuwuwu :'(
InsyaAllah, if ada masa aku update len pasal yang tue ek.

Okay maybe time entry ni diposkan aku tengah kemas bilik sewa baru aku.
Actually time aku taip entry ni pukul 9:18 pagi, cuak sebenarnya nak masuk umah baru neh!
Kowang semua doakan semuannya selamat ek.



Alangkah best kalau bilik sewa aku keadaan dia macam ni since bilik aku pun kecik je so sesuailah gamaknya nak decoration macam ni. lagipun color dia putih and merah. memang feveret gua la!

nota si kecik:

i hope sicoklathati was here with me.
boleh shopping barang bilik bersama-sama.
T_______T


1 comment:

vivian said...

alamak , aku pun tengah cari bilik sewa nih!
kalau ada room for rent silalah inform saya