Tuesday, April 13, 2010

berMALASAN :D


cuaca hari nie panas gila ditambah dgn perut aku yang sakit nie,haih! oleh sebab kepanasan yang melampau baru aku rasa nak mandi..ehehe.nak taw aku mandi pukul berapa???pukul 4 kengkawanku!ahahahaha..gila betul punyer MALAS.


since aku x jaga kedai hari nie duk lepak je kat umah sambil mengedit blog aku ni..rasa semak la plak nak buat 3 column so aku fikir2 baik aku besarkan and buat 2 column je. b4 aku edit blog aku makan lunch dulu walaupun perut nie still meragam. menu aku hari nie cukup best bangat, telur bungkus bombastik+tom yam campur..yyyuuuummmmyyyy:) aku dah lama x lunch kat umah so peluang yg ada nie aku gunakan sebaik mungkin.best sangat! dah ciap makan tue, aku amek ice-cream dlm freezer and masuk bilik sambil mengedit blog aku neh.


tengah2 makan ice-cream and edit,tiba2 perut nie memulas lagi..aku ingatkan dah okay but pe serbu toliet lg.huhuhuhu.:( tue la sape suh gedik makan ice-cream dah taw perut tue sakit..(sekeh kepala sendiri..dduussshhh2x):P


now dah ciap edit blog aku nie...so apa mcm???okay x???ehehehehe:P. oh yea, actually aku x taw nak letak pe kat title blog aku tue...kengkawan ada sugesstion x???kalau da sila bagitaw ek^_*


nota si kecik:

hope perut nie dah okay..jgn la meragam lagi ek cayunk!
aku windu dia..huhuhuhu




No comments: