Wednesday, April 14, 2010

noorafzan birthday giveaway :)

salam semua,







first time aku join contest nie..entah kenapa tiba rasa mcm kena seru je nak join contest nie..myb sebab aku nie si gila novel kot.kuikuikui :P anyway, salam perkenalan. kalau kowang da baca entry aku b4 nie yang aku nie gila novel CLICK SINI . bila mcm novel mcm x ingat dunia mcm KAK AFZAN nie.


contest nie di anjurkan oleh KAK AFZAN sempena bufday dia yg ke 25 taun pada 12 April 2010.
happy belated bufday akak, sowy lambat wish coz baru ikut blog akak..ehehe:P
may ALLAH bless you.. hope sucess in life and hereafter:)


if kowang yang rasa berminat nak join contest nie sila click teddy bear kat bawah nie


http://emo.huhiho.com


semoga berjaya semua ^_*


nota si kecik:

untung sabut timbul, untung batu tenggelam.
kalau novel JAJA LOVE DIN tue milik saya..ALHAMDULILLAH :)



3 comments:

noor afzan said...

salam fazaa..
thanks yea join.
sudah tentu boleh dear..=)

good luck!

Anne Boleyn said...

good luck kay. Datang membawa jemputan khas untuk anda singgah ke blog Anne Boleyn. Salam kenal yerr :)

fmunyraz said...

kak afzan: tenkiu,hopefuily menang:)

anne:salam perkenalan..dah terjah dh blog awk:P