Thursday, April 29, 2010

isteri-isteriku cayunk


pic dari pak cik google :)

waaa, mesti bestkan kalau da ramai isteri??
huh! lelaki2 di kuar sana mesti suka kan?? Syafiq, anda termasok ke??
kalau Abang mcm tue...Sayang sepak kaki Abang laju2..:P
pe yg kowang dpt lau isteri ramai??lg manyak masalah da la.
sowang pun x larat nk jaga nak ramai2 lg.
memang la tue sunnah Rasulullah S.A.W...ni la laki,
kalau bila nak kawen ramai ckp r tue sunnah Nabi Muhammad S.A.W tapi yg sunnah lain da kowang ikut????? sebelom buat tue cermin diri dulu..
Rasulullah tue mcm ne, awk tue mcm ne???okay???

===========================================

dah2...skg ni bkn laki yang nak beristeri ramai but aku yg nak...
hahahahahahaha..pe pendapat kowang???boleh ke??
ni calon2 isteri aku..
sila perhatikan dgn terbeliakkan mata anda ek @_@






NURHAZIERAH BT ROSLAN
memberku paling kamcing di KPMM dri sem 1 merangkap teman sebilik hingga sem 3.
1st follower aku bila aku wat blog ni and dia yg bagi manyak semangat kat aku bila benda tue jd.
dia memahami aku seadanya ♥








NORBAZURA BT BAHARUDDIN
juga memberku yg kamcing di KPMM merangkap teman sebilik dari sem 1-sem3 dan juga teman sedemokku..huahuahua:P
suka bergelak tawa dgnnya♥











WAN NURNADILLA BT WAN YUSOFF
teman sepermainanku dari kecil hingga skg, 1 kepala and sifat dgn aku. sepupu kesayanganku sebelah mama.
dia taw aku dri A to Z
kami pernah sama2 lemas kat air terjun masa kami darjah 6..
huhuhu, masing2 selamat.Alhamdulillah
aku cayunk dia gila2 coz dia sama dgn aku♥












NURATHIKA BT HASHIM
ini budak manyak cute...
jr aku di KPMM but sama umo dong!rakan gila2..:P
mula2 aku x amek taw pun pasal dia until dh kwn and memang sgt best.
paling aku x leh lupa dia bandage kaki aku time aku terseliuh
so sweet..
love u, mmmmmuuaaaahhh♥









NURUL SYAZWANI BT MOHD NOOR
rakan seperjuangan dari baby lagi..belajar ABC sesama,
lots of things we share together.
ni la anak mak sepupu aku yg paling aku cayunk merangkap sedara sebelah ayah aka jiran sebelah umah.
aku paling x leh lupa aku da pukul kwn laki masa aku PASTI dulu coz amek rotan yg Sya ni men..hahaha
jahatkan aku rotan dak laki???
cayunk kamu..nanti bulan 5 dia dh nk btunang..
ee, aku bila lak??gatal
selalunya keluar dating dgn dia ♥






okay..puas ati semua????
isteri2 aku taw...kalau kowang buat hal dgn dowang, kowang akan di rosakkan oleh aku..
(nada amaran)
aku dh ckp, bila aku cayunk someone that menas aku betul2 cayunk sampai bila2 and sanggup buat ape je demi dowang.
actually ramai g isteri2 aku but ni la yg x pernah hilang dari aku..selalu ada d belakang aku x kira susah atau senang..
i love them from my hearts
terima kasih semua utk segalanya.
jasa kowang biar ALLAH je yg balas.


nota si kecik:

u all semua bukan setakat kwn but teman yang amat penyayang..
TEMAN DUNIA DAN AKHIRAT

7 comments:

Aujinz said...

uish...comel dak baju pink tue..♥

Mr Rulez said...

jap2..nk cermin muka dlu..hek3..

betui 2..btpe kawen byk2..nk jg sorg pun susah..;)

fmunyraz said...

aujinz: hahaha..mmg comel but sudah berpunya..:)

rulez: taw pun..kalau x ckup cermin kat umh sya manyak cermin..ehehe:P

hazierahroslan said...

sayang, i love you too :) ♥ ♥

adam sharko said...

salam... bestlah entry ni..

adam sharko said...

nak syer skit tips berumah tangga tentang pemilihan nama islam anak, aqiqah, etika terhadap anak, doa untuk anak di: http://edarannama.blogspot.com

fmunyraz said...

zra:love u more and more,mmmuuaaahh ♥ x 100

adam: salam..best ke??biasa2 je.
ok, nnti i usha2 blog u..:)