Wednesday, April 28, 2010

laptopku dicuri TNB!


aku nak mengila dah nie...gggggrrrrrrrr!!! panas, bohsan, berpeluh semua ada. pe kowang rasa bila satunya2 laptop kowang kena curik??mesti bengang gila babeng kan??kan??? b4 aku dapat tulis post nie aku macam cacing kepanasan..huh! actually memang h.o.t pun mengalahkan berada di padang pasir (hish, mengucap Faaza, neraka lagi panas) hmmmm, bertenang2..amek paper buruk buat kipas nak hilangkan kepanasan yang melanda nie. petang semalam owg TNB dtg kedai aku bawak notis bahawa laptop aku akan di ambil oleh dorang...pe kes ni wei???ayah aku beli cash r, gpun bukan beli dgn TNB! mentang2 kedai aku depan pencawang lektirk TNB sesuka ati dia je nak amek lappy aku..huhuhuhu:( ok, ok..bila aku baca notis tue dia cakap..kami pihak TNB ingin minta maap kerna esok akan terdapat gangguan lektirk dari 930 pagi hingga 7 petang. fulamak, terbaik r....dengan kepanasan and kebohsanan yang terlampau coz x dpt on9 aku buka tudung aku, baring atas kerusi and main dgn MINI....ada sape taw pe tue MINI???kalau yang selalu baca blog aku taw r, bagi yg x taw sila flashback entry yang dh jd tua tue ek:P aaarrrggghhhh! x tahan! xtahan! mau jadi gila mcm nie..tengah2 baju kurung aku basah dibanjiri peluh yang mencurah2 tiba2 satu cahaya dtg...jeng, jeng, jeng...lektirk dh da..hip, hip, hoorraaaaaayyy..Alhamdulillah, so pe lagi bukak lappy and on9. hopefully akan teros ada kalau x aku buka baju plak lepas nie.kihkihkih^_*

nota si kecik:

pe kowang rasa bila ada kat tempat aku????
jgn jadi gila sudah:P


2 comments:

AiZ said...

laptop kene curi ke elektrik kene off?... hikhik

komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



fmunyraz said...

aiz: ishh..x fhm g ke??laptop kena curi tue just title je but yg sebenarnya letrik kena off..huhuhu:(
ok..:P