Wednesday, May 5, 2010

contest senyuman menawan, tapi aku x menawan..layan je| smile:)


pppeeeewwiittttt:)
ni iklan Fresh&White ke??? Colgate x men ek coz aku x suka guna Colgate. ok, ok..nak dipendekkan cite yang sememangnya dah pendek(aku pun pendek):P aku kena tag contest senyuman menawan dgn kacang ajaib, kacang ni ajaib coz bibir dia selalu bergetar.. xgituCik Pnut???ehehe:P. tue dia punya trademark merangkap nama blog dia.. getaran bibir.tenkiu Cik Pnut coz mengtag saya but mintak maap manyak2 la coz rasa malas nak join contest tue..tolong promote je la ek???Cik Pnut x kecik ati dgn kita kan???smile^_^. bukan pe, puas aku duk godek2 pic2 aku tapi x de pic aku yg sowang, yang betul2 terserlah kemenawanan aku ni but aku nak letak pic kat sebelah ni coz aku rasa ni la pic aku yang benar2 nampak gg aku yang buruk ni.selalunya kalau aku tangkap gamba mesti jarang nampak gg and aku rasa ni la first pic aku senyum selebar-lebarnya mcm nak terkoyak mulut..kihkihkih:) senyum lebar time ni coz diploma aku kat KPM dah abis, lepas present report praktikal and b4 meninggalkan Melaka aku and the geng g Dataran Pahlawan, jejalan and makan2. time pic nie di amek aku tgh ckp fon dgn Syafiq so fhm2 la ek kenapa senyum aku tue len dari yg len:) yang duk sebelah aku tue, nama dia kanopi,kenapa geng kitaowg panggil dia kanopi sebab....sebab dia mcm kanopi kawen tue! ggggrrrrhh, mengong r aku ni, dah masuk air kot, maap ek kengkawan..agak kesengalan di situ, kitaowg panggil dia kanopi coz nama dia NURUL SYAFIHA aka FIE. nak sedapkan lagi nama dia tue lekat la kanopi..ehehe^_* sape nak dia, gtaw aku ek coz dia masih single and dia ni berasal dari Ganu Kita*promote kwn jap ek:P.
sambuk balik pasal contest tue, first2 mcm nak join but oleh sebab pic yang canteq pun xda and dah ramai join contest tue*aku dah masuk 3 contest setakat ni,but 1 je aku menang tue pun sebab x ramai kot.(nanti bila present tue aku dh dpt aku update kat sini ek)
last but not least, sesape nak join contest tue leh la click disini and nak berkenalan dgn Cik Pnut aka kacang ajaib click getaran bibir.jangan bibir kowang semua yang bergetar plak bila baca blog dia..kuikuikui:P


nota si kecik:

senyumlah selalu..
selain senyum tue boleh memberi sedekah ia dapat merawat penyakit hati..
bila senyum kita akan rasa happy and hati pun x serabut..
x gitu??
penasana penaja: senyum lebar2 mcm aku
^__________^
senyum sokmo-sokmo ek.



4 comments:

kacang said...

cik kacang nak senyum and tersengih jap.
=).hehehe.
its okay.no prob lah.
papepun.
u have a nice smile!.=)
teng q promote blog pnut.
=)

fmunyraz said...

senyum puas2 ek cik pnut..ehehe
tenkiu2..benda kecik je pun=)

AiZ said...

wah... baling satu seketul ayam dekat aiz.. :P
teringin pula nak pergi kfc nanti.. :P



komen entry saye pulak..k.. hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>APAKAH PUNCA U ALL KETAGIH BERBLOGGING?



fmunyraz said...

aiz: nak ke???beli r sendiri..bukan duit dlm acc dh makin b+ ke??aiz r belanja kita..ehehe:)
MCD g syok r..:P