Saturday, May 8, 2010

saya ingin berada di dalam blog list ABG BEN kategori HIJAU kerana....

first..tarik nafas dedalam sampai perut ek coz nak hilangkan kebengangan aku seketika tadi pasal pompuan melampau tue. ok, dah rilex sikit and berkobar-kobar nak suh Abg Ben masukkan aku ke dalam blog list dia.


Align Center



choi..nak masuk pun bukan senang taw..kena gtaw sebab pe nak sesangat masuk blog list tue, biasala kalau nak pe2 kena la buat keje sikit. sebab aku nak masuk blog list Abg Ben kategori Hijau kerana:

1. followers aku under 300 and belum sampai 50 pun lg..ehehe:)
2. aku nak tambah kengkawan coz aku suka berkawan and yang boleh saling bertukar pendapat.
3. sebab utama: aku bukan join contest ni...eh contest ke??silap, join blog list Abg Ben bukan sebab nak tambahkan followers and trafik blog aku tapi aku nak blogger2 kat luar sana sudi baca blog aku and sama2 kita share perasaan kita...suka, sedih, marah, bengang, nagis, bengang...whateva perasaan la! dan yang paling penting kita bersatu and saling tolong menolong.

apa yang penting???


"kerjasama...ehehehe^_^



nota si kecik:

anda pun mau join???
clicksini untuk tahu syarat2 dia.
hopefully leh la masok ek:)


6 comments:

AbgFeroZ said...

ahaks :) ssah btoi nak masuk list dia hahaha..
eh eh skejab siape dia ek abg ben ??
ngeee... oke2 gud luck :) skodeng2 sni

fmunyraz said...

abgferoz: ahahaha..buat2 x kenal ek?
skodeng puas2 bg sampai juling mata@_@:P

AbgFeroZ said...

hahahaha.. lOlx..
mmg x knai p0wn la..
isk isk...

fmunyraz said...

ye la tue..
nk kenal x??
kat bloglist kita da abg ben nyer blog..sila la terjah ek.:)

kakyong said...

salam kenal..

hepi blogging..

fmunyraz said...

salam perkenalan..
k.yong pun happy bloging ek=)