Saturday, July 31, 2010

mengandung itu seksi dan cantik.

ramai yang cakap perempuan mengandung tue,
cantik and seksi.
betul ka?
jom kita tengok!







tapi if lelaki yang mengandung lagi seksi ka?
ahahahahahaha

semalam aku pergi kenduri tahlil atuk Siti Nurhaliza Sity,
kawan aku time SMKTPR.
Al-fatihah.
tut,tut, tut,
jumpa senior aku.
tak sangka betul!
dah kahwen and mengandung dah pun.
cantik plak aku tengok.
ehehehehe
^.^
tuan dia kecik je,
tapi of coz aku lagi kecik kan? :D
Kak Farah dah mengandung 8 bulan,
that means lagi 1 bulan je nak dapat baby.
haih, teringin nak baby la plak tengok orang mengandung neh.
ehehehehe : )
berangan je aku nie, kahwin pun belum.
gatal ka pe? :P
tak de lah, nak tunggu kakak aku pregnant entah bila.
berdoa and tunggu je la.
harap-harap tak lama lagi kami sekeluarga akan dapat orang baru.
kihkihkihkih.
AMIN.


nota si kecik:

sepupu sepapat semua dah ada anak sedara.
aku nak jugak. ehehehe


6 comments:

mekchu said...

mmg betul.. pompuan ngandung tu seksi.. tp mesti kena pada gaya jugak.. hehe

fmunyraz said...

mekchu: gaya sebagaimanakah?
ehehehe

I n n z said...

dah lame x tgk org mengandung .
nk g cari jap la.haha

fmunyraz said...

innz: nak g cap cari?
amek berkat ka?ehehehe :)

dak eina (◕‿◕) said...

haha xsbr nk tgk mu ngandung............hahaha

fmunyraz said...

mc na: mu tunggu la lagi 10 taun.
yg penting mu akan ngandung dlu.
miahahahaha :)