Monday, July 19, 2010

Miracle Lancome.

aku dah berlaku curang!
before nie bukan main g ckp yang itu yang masyok dgn aku.
kau memang dasar tak setia Faaza!
aku mintak maap bebanyak Baby Doll,
aku tak ada niat nak curang dgn kau!
ehehehehe
^______^
Sebenarnya aku dapat hadiah perfume dari lecture aku.
nak taw sape?
lecture lelaki kesayangan aku,
Sir Syzry.
time g Melaka last week kan jumpa Sir Syzry kat KPM Ayer Molek.
Sir Syzry dah jual perfume skg.
tahniah Sir! :)
aku ingatkan nak beli YSL Baby Doll dgn Sir but tak ada.
Sir pulak dgn baik hati bagi aku perfume free.
siap ckp g,
"Awk amek la yg Lancome punyer, bau dia lembut! best sgt.
dah Sir ckp mcm tue aku amek je la.
thanks Sir
^.^
Hazierah pun dapat satu!
tapi aku lupa perfume pa dia dpt :D
Aku tak ada la dpt sebotol mcm ni



Sir Syzry jual yang original tapi dia refill dlm botol kecik2!
skg ni aku guna perfume yang Sir bagi la.
ehehehe :P
bukan tak nak guna yang YSL Baby Doll
but perfume tue aku tak jumpa2 lagi.
huhuhuhu
buat masa nie guna yang ni dulu la sementara tuggu jumpa YSL Baby Doll!
bau dia pun best and lembut je.
suka sesangat!
adakah aku patut tukar perfume aku?
oh! tak boleh! tak boleh!
aku suka YSL Baby Doll, byk kenangan aku dgn sicoklathati taw.
hmmmm,
apa kata lau aku pakai 2 perfume?
maksud aku tak ada la pakai 2 perfume serentak.
just gilir2, so tak ada la asyik bau sama je kan?
boleh tak sicoklathati cayunk?
^.^

nota si kecik:

nanti Abg bau yang Lancome ni plak,
mesti Abg akan suka punyer!


2 comments:

Anne Boleyn said...

wah bestnye dapat free lagi tu. :)

bape sir awak jual original kecik tu??


p/s: maaf yerr sebab lambat balas kunjungan. dah masuk sem ni macam busy sket. huhu. jemput lah datang ke blog anne boleyn lagi. and diharap tak serik untuk meninggalkan komen. :)

fmunyraz said...

best sesangat! :)

satu botol rm8. botol tue xda la kecik mcm perfume paradise/one drop.

botol dia panjang cket.

its okay! selalu la singgah sini gak ek ^.^